Algemene afwerking

Gert Van Limbergen - Lede - Algemene AfwerkingVaak komt er bij een renovatie of nieuwbouw véél meer kijken dan men op het eerste zicht zou denken. 
Het uitvoeren van de metselwerken is misschien wel voltooid, doch de woning moet nog helemaal afgewerkt worden.

Pleisterwerken, sanitair, gyproc, binnendeuren, plafonds... om maar te zwijgen van het aanleggen van de oprit of de schilderwerken of die dressing waar je al jaren van droomt... En zo zijn er nog tientallen zaken die moeten gebeuren.

Met ons team nemen wij al die zorgen uit uw handen. Alle grote en kleine werken kan u aan mij, mijn ervaren vakmannen en onderaannemers overlaten. Met alweer de bedoeling kwalitatief en esthetisch goed werk te leveren, met oog voor details, orde en netheid.

Pleisterwerken zijn een vast onderdeel van iedere nieuwbouw of renovatie. Ook hiervoor kan u bij mij terecht. U zal het maar meemaken dat een betegeling niet het gewenste resultaat geeft omdat de verrichtte pleisterwerken niet perfect werden uitgevoerd. Wij besparen u deze frustratie. Onze pleisterwerken gebeuren altijd op de juiste wijze en met de juiste pleistersamenstelling.

 

Pleisterwerken? Binnenschrijnwerk? Gipsplaten? Neem contact op voor al uw vragen of een gratis prijsofferte.